lørdag 18. februar 2017

Merkepinner i posten

I går kom merkepinnene som jeg hadde bestilt fra The Essentials Company.  Jeg har kjøpt fra dem tidligere også, men gikk tom i høst.  Og det er greit å ha alt klart før sesongen starter igjen.


Jeg liker de svarte merkepinnene best når de skal brukes ute i hagen, de synes ikke så mye som de hvite.  Og jeg kjøpte like godt med tusjer i hvitt og sølv også, det kan være vanskelig å finne tusjer som holder i alle slags vær i tillegg til at de ikke skal falmes av sola.

Å kjøpe merkepinner her i landet synes jeg er uforholdsmessig dyrt, men i England er prisene meget hyggelige.  Jeg fikk kjøpt 100 av de firkantede for £ 7,25 og 100 av de små for £ 1,88.  I tillegg kommer jo selvsagt frakt, men samtidig trekker de fra engelske mva.  Og så lenge jeg holder meg under kr 350 inkl frakt så slipper jeg norsk mva.  Dette firmaet kan absloutt anbefales!

Til planter som jeg gir bort bruker jeg gamle persienner som klippes opp, men jeg vil ikke bruke det i hagen.


6 kommentarer:

 1. Jeg handler også hos Essentials. De eneste merkepinner og ikke minst skrift som har holdt gjennom årene i hagen er de sorte med hvit skrift.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra å høre! Mine svarte med hvit skrift holdt helt flott en vinter, så da vet jeg at de vil holde videre 😀

   Slett
 2. Flotte pinner. Lurer på hvor min tusj som jeg kjøpte i fjor er. Det var noen som skrev om noen rasende billige merkepinner i fjor, men jeg kan ikke huske hvor det var, men de var ikke så flotte som disse. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. De har veldig mange fine merkepinner, så her er det bare å velge og vrake :-) Ha en fin dag du også!

   Slett
 3. Dette var nyttig, tusen takk!! Jeg finner ikke 100 av de sorte merkepinner/labels til den prisen du oppgir? Må jeg spørre hvilken størrelser du har kjøpt, var den en "pakke"? Mvh, Debbie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Nå finner ikke jeg igjen min faktura, så jeg tør ikke garantere prisen helt. Men på den prisen som står på nettsida trekkes det fra engelsk mva siden de sender ut av EU. Uansett så er jo dette mye rimeligere enn i Norge:-) Jeg kjøpte de små på 12,5 cm, synes de er lange nok.

   Slett