mandag 5. mars 2018

Jeg tror at våren er i anmarsj

I dag snør det ute, fint å få litt påfyll når det tross alt bare er over meteren fra før :-)  Men jeg tror kanskje at våren er i anmarsj allikevel.  I går 'lurte' ei venninne meg med på en bestilling av stauder fra Dragland Planteskole i Harstad.  Hun ville gjerne bestille litt selv og minimumsbestillingen var kr 1 000.  Jeg tror vi klarte å nå den grensen.  De hadde så mange fine primulaer og da ble det jo noe av det og litt annet også.  Plantene kommer jo heldigvis ikke på en stund.

Og i dag fant jeg fram plantelista fra Langangen Planteskole.  Den kom i posten for ei ukes tid siden.  Jeg la den vekk og tenkte at i år skal jeg kjøpe lite.  Men da først en bestilling var sendt, så kunne jeg jo like gjerne fortsette.  Her ble det mest georginer.  Det hadde jeg tenkt å kjøpe noen av for å plante i parsellen slik at jeg har litt blomster som kan tas inn.  Og Langangen var veldig rimelig på georginene sine.  Så selv om snøen daler ned så er våren i anmarsj.
 
Det er kanskje mulig å skimte et drivhus her

Tomatfrøene kom også i jorda i går, men det tar nok litt tid før de kan flyttes ut i drivhuset.
En riktig god vårmåned til dere alle!


3 kommentarer:

 1. Det var en alvorlig mengde snø det er i hagen hos deg. Bestilling av nye planter kan en glede seg over når våren venter.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Vi er nogle her i Danmark, der synes vi har fået nok sne, men det er nu slet ikke i de mængder i har. Det er dejligt med lidt bestillinger af planter, så går det mod forår :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlett
 3. Bestilling av nye planter kan en glede seg over når våren venter.


  เกมส์สล็อต

  SvarSlett