torsdag 22. mars 2018

Seint i mars og fortsatt lite som minner om vår på Romerike

Det er ganske så fint ute i dag, varmegrader og drypping fra taket. Men det er langt igjen til skikkelig vårstemning. 

Jeg fant ut at nå var det mulig å rekke opp til toppen av prydkirsebærtreeet og få toppet det litt.  Det har nådd maks høyde av det vi vil ha, men det er veldig vanskelig å rekke opp seinere i sesongen.  Så da var det på med truger og ut i snøen.  Et par andre mindre trær ble også tatt samtidig.  Så da var i alle fall snøen litt nyttig.

Gikk da samtidig en runde og berget noen busker og trær fra å kanskje bli knekt.  Når snøen nå smelter så dras greinene nedover med snøen og det er fort gjort at mye knekker.  Dette lille treet fikk i alle fall rettet seg opp igjen.

Men det er lenge igjen til snøen blir borte, det er i alle fall klart.

Så nå er hagen dekket av store trugespor på kryss og tvers. Og det er meldt mange kuldegrader om nettene fremover, så vi får nok 'glede' av snøen lenge.

5 kommentarer:

 1. Så lurt å få gjort dette med truger på!

  SvarSlett
 2. Så kan sneen altså bruges til noget nyttigt! Vældig praktisk, når det nu ikke kan være anderledes. Og ellers må du jo bare væbne dig med en vældig tålmodighed kan jeg se...

  God påske!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
 3. Ikke så galt at det ikke er godt for noe. Snøen er vakker, men når våren kommer (burde vært der..) vil man helst ha den umiddelbart. Det skal bli kjekt å følge bloggen din fremover. Ha en fin uke, tross snøen.
  /Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Etter et lite opphold i Spania hadde jeg virkelig trodd at mer av snøen var borte, men vi har fortsatt mye igjen. Men våren kommer nok i år også, det tar bare litt mer tid. Ha ei fin uke du også!

   Slett
 4. Og ellers må du jo bare væbne dig med en vældig tålmodighed kan jeg se...


  เกมส์สล็อต

  SvarSlett