tirsdag 22. november 2016

Ekorn på foringsplassen

Vi har stadig besøk av 2 ekorn på foringsplassen, men de er ikke enkle å ta bilder av.  De kommer gjerne i grålysningen og da er det litt for mørkt til å få skikkelige bilder når jeg står inne og skal fotografere gjennom vinduet.  De har også lett for å holde seg rundt brettet lengst unna vinduet.  I tillegg er de jo kjappe og fort ute av fokus.

Men her fikk jeg et par bilder av den ene som hadde slått seg ned på solsikke-automaten.  Der satt den faktisk ganske lenge og koste seg med frø til frokost.Den andre holdt seg borte i rognekjerret, men jeg fikk et par bilder av den også.

Og så måtte jo en av dem også prøve seg på denne fuglemateren, ganske akrobatisk kar!

Dompappene er stadig innom, men også de er litt sky og kommer ikke til de nærmeste foringsautomatene.  Her sitter en hann og speider, de følger godt med og det skal lite til før de flyr vekk.

Nøtteskrikene er også stadig innom, de plukker gjerne frø på bakken, fint at noen rydder opp der også :-)


5 kommentarer:

 1. Hyggelige vintervenner i hagen :)

  SvarSlett
 2. Koselig med både ekorn og søte fugler. Minner meg på at jeg må kjøpe fuglemat, men foreløpig er det mildt og fint her. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har foret lenge, og det har gått mye mat allerede. Jeg vet jo at fuglene klarer seg bra så lenge det er mildt, men det er så hyggelig med mye liv i hagen utover høsten/vinteren. Ha en fin helg du også!

   Slett
 3. Akkurat som hos meg :D
  Vi har nettopp fått oss hytte og på tirsdag dukket det opp hele tre ekorn på matplassen. Men de var da umulige å fotografere. Lynraske opp og ned. Men jeg får ta med stativ neste gang så kanskje bildene blir litt klarere. Og legge maten slik at den ligger i fotosikte :D
  Ha en fin helg !!

  SvarSlett