mandag 23. januar 2017

En halv meter hagebøker

Av og til kommer det en gavepakke dettende ned :-)
Rett før helga hadde vi møte i hagelaget og der fortalte ei av damene at biblioteket i kommunen hadde hatt opprydding i bøkene sine og at de hadde veldig mange hagebøker som skulle selges for kr 10.  Jeg hadde planlagt å reise innom for å se om det var noe vi kunne bruke i hagelaget, kanskje som gevinster.  Og kanskje jeg ville kjøpe noen selv også.  Men før jeg kom så langt så dukket det opp en mail fra dem: Vi kunne komme å hente alt vi ville helt gratis.  Det er jo bare så utrolig snilt!


Og her er alt jeg fikk med meg, det ble en halv hyllemeter med hagebøker.  Noen ganske så gamle og velbrukte, mens andre var av nyere dato.  Men uansett, det kan være mye spennende å finne i gamle bøker. 
Og det beste av alt - damene på biblioteket var veldig fornøyd de også.  De slapp å flytte mer på bøkene.

Jeg får bruke tida så godt jeg kan fremover å lese det jeg er interessert i selv før neste medlemsmøte.  Det var blant annet en del om stauder her som jeg ikke har fra før.  Første bok jeg begynner med blir Året rundt i hagen av Mona Lande.


1 kommentar:

  1. Heldige deg, så ut til å være litt snacks der. Den mest brukte hageboka her er en jeg arvet etter min mormor, som også var hagegal, om dyrking av frukt og grønsaker.
    Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

    SvarSlett