søndag 29. januar 2017

Fugletelling

I helga er det fugletelling og i går var det nesten ikke liv her, merkelig for det pleier jo å være en del fugler.  Men i dag er det heldigvis noe å telle.

Denne rakkeren er mest aktiv på formiddagen og meiseboller smaker tydeligvis godt.

Så dukket det plutselig opp 5 stjertmeis og jeg fikk bilde av 4 av dem.  De er bare så lekre.

Blåmeis, kjøttmeis, granmeis og spettmeis har jeg også sett, venter nå på dompappene. 

Jeg håper mange deltar på tellinga i år.


5 kommentarer:

 1. Vilka bilder, så läckra! Stjärtmesar är sällsynta här men ibland dyker det upp en hel flock vid just den här tiden på året. De är inte speciellt rädda av sig så jag som inte är en duktig fotograf lyckas komma helt nära dem.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke prøvd å gå ut når stjertmeisene kommer, tar alltid bilder gjennom vinduet. Men da skal jeg nok prøve å gå ut en gang de er innom å se om disse også blir sittende. Jeg lurer på om det er de samme som kommer igjen stadig vekk, for det virker som det alltid er 5 stykker av dem. Nydelige er de i alle fall.

   Slett
 2. Fantastiske bilder. Her har vi fuglematerne så langt unna. Det er så fascinerende å følge med på. Har nå festa en fuglemater på vinduet. Håper det gir mange fugleobservasjoner.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er utrolig gøy å sitte å se på dem og jeg har hengt opp fuglematere også i det nærmeste treet for å trekke dem dit. Jeg har også en festet på vinduet, det er gøy å se at de tør lande der også! Men det er bare blåmeis og kjøttmeis som er så modige. Lykke til med din fuglemater!

   Slett
 3. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  หนังออนไลน์

  SvarSlett