fredag 10. juni 2016

Snart klart for hagemarked i Ullensaker

For 5. år på rad arrangerer Ullensaker hagelag markedsdag på Kjos i Ullensaker.  Og jeg er så heldig å få være med på dette, og hvert år har det vært kjempegøy.  Så vi håper selvsagt at det kommer masse folk i år også og at været er på vår side.

Hagen på Kjos er bare så flott!  Det er et stort gårdstun hvor 3 generasjoner virkelig står på og får til en flott ramme rundt hele arrangementet.  Her er et av de mange flotte staudebedene.

Drivhuset har de bygget selv, bare utrolig imponerende.  Ikke bare er de kreative, men de er også dyktige håndverkere.


I år har de bygget ny pergola ved en av hagestuene, den er flott nå, enda finere blir den når plantene begynner å slynge seg over den.

Parkanlegget er stort, med gamle trær og mange fine stauderabatter.  Her er det virkelig inspirasjon å hente, også for oss med små hager.

Og her skal vi da ha hagemarked på søndag fra kl 11.  Det kommer hageentusiaster fra fjern og nær for å selge planter og annet hagerelatert.  I tillegg har hagelaget auksjon og plantebytte.  Begge deler har vært populært de tidligere årene.  Vi er mange som bidrar med planter til dette og det er jo gøy å kunne dele av eget overskudd fra hagen.
Jeg har også en liten stand med salg av planter, ikke så mye i år, men det også er kjempegøy.

Det blir ei travel helg, men jeg tror den kommer til å gi masse energi.  Hage er jo bare gøy og i tillegg kunne møte mange andre hagefolk er kjempegøy.  Så er dere i nærheten, kom innom en tur, det er gratis inngang og jeg tror de fleste blir imponert over stedet.  Kjos gård ligger rett innenfor Kjos golfbane rett utenfor Jessheim.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar