søndag 4. september 2016

Besøk hos Garden Living

På torsdag var Ullensaker hagelag på hagebesøk hos Tommy og Kenneth som har nettbutikken gardenliving.no.  De har en flott og innholdsrik hage, her kan en vandre rundt i timer for å få med seg alt.  I tillegg så blir det mange gode tips å få med seg, begge to er jo så kunnskapsrike.

Nede ved parkeringsplassen har de anlagt et stort nytt staudebed.  De er ikke ferdige med å plante til, dette blir garantert nydelig når plantene får vokst seg til.

Parykkbusken er ikke så veldig herdig og fryser ned hver vinter fortalte Tommy.  Men skudden som kommer fra rota har større og flottere blader enn den ellers ville hatt, så det så de på som bare et pluss.  Kanskje jeg skal prøve meg på denne neste år?


En vakker krukkebeplantning på gårdsplassen, i bakgrunnen vokser det en stor vinstokk på garasjeveggen.

Og det var mange drueklaser i år, her kan de lage vin!

I en del av hagen har de plantet eksotiske vekster og der hadde det vokst seg frodig og fint nå.  Der er det bananplanter, georginer, sukkulenter og masse spennende, det aller meste overvintrer de innendørs.  


Her et par av de nydelige georginene.  De er kjempestore og får tydeligvis nok med næring.Dette er litt av samlingen dere av geranium, virkelig imponerende.  De har laget tak over den i år for at ikke plantene skulle bli så stygge av alt regnet.

Slike hagebesøk gir inspirasjon til å sette i gang med noe hjemme også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar