torsdag 25. juni 2015

Hagevandring hos Tommy og Kenneth

I går ettermiddag/kveld hadde hagelaget tur til Garden Living, hagen til Tommy og Kenneth og det er alltid spennende å se hva de har fått til siden sist.
Det flotte stabburet er fullt av spennende hageredskaper og annet fint til hagen.  Og det er jo så nydelig midtpunkt for gårdsplassen.
På sidenveggen har de en kreativ dekorasjon - noen gamle, døde røtter har fått ei enkel ramme rundt, mer skal det ikke til for å få en litt naken vegg til å bli spennende.  Det gamle tømmeret gjør jo også selvsagt sitt til at dette blir ekstra flott.


Et lite utsnitt fra hagedammen med mange store fisker og flott beplantning rundt og også noen planter i dammen.


 De planter tett i staudebedene og i år har alt vokst seg stort og kraftig.  Og samplantingene deres er nydelige, fine kombinasjoner med ulikt bladverk og farger, også når det ikke blomstrer.

Og til slutt en av sjefene på småbruket - ikke helt sikker på om han liker at det er så mye folk her!
Fra i dag har de åpen planteskole hver torsdag fra kl 12.00 og det vil de ha hele sommeren, det anbefales virkelig å ta en tur.  De har mange spennende stauder for salg.

3 kommentarer:

  1. Takk for titten! Jeg har aldri vært der selv, så det var gøy å få sett hvordan de har fått det der. Har kjøpt veldig mange stauder i nettbutikken deres, så jeg kjenner til de :)

    SvarSlett
  2. Og dette er jo bare en liten smakebit av hagen, det er mye inspirasjon å hente her! Vi er heldige som har dem i nabolaget.

    SvarSlett