søndag 14. juni 2015

Noen varp på hagemarked

En hektisk dag er over, hagelaget arrangerte hagemarked på Kjos i Ullensaker og det var som vanlig masse folk innom.  Det ble en flott dag og høydepunktet ble for mange årets plantebyttet.  Som vanlig fikk vi inn masse planter og de vel 50 som ble med i år, fikk med seg en god del planter.  Her er plantene satt ut og sortert, folk studerer dem og finner ut hva de vil ha med seg.
Mine store varp på dette plantebytte ser veldig uanseelige ut, men er man staudegal så forstår man at dette er gull.
Den til venstre er en hvit hundetann og den til høyre er en rød hvitveis, ingen av dem hadde jeg fra før.  I tillegg ble det noen primulaer som sto igjen helt til slutt og primulaer klarer jeg alltid å plassere i hagen.  Og nå har jeg blitt kvitt mine egen planter slik at jeg slipper å passe på dem videre.
Selvsagt måtte jeg kjøpe noen planter også, for det var jo også noen fristelser blant alle bodene, men jeg klarte å styre meg, det ble ikke mange potter med hjem, 1 asalea og 4 andre spennende stauder.

2 kommentarer:

 1. Jeg liker alle typer loppemarked, men planteloppemarkedet her i Haugesund hagelag er årets høydepunkt. Det ser veldig spennende ut hos dere også.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, det er spennende med loppemarked, og særlilg plantelopper. Vi får alltid inn noe nytt og sjeldent, så det gjelder å ha øynene med seg :)

   Slett